Verktyg & Press AB

Konstruktion & produktkunskap
skapar enkla produktionsflöden

Våra tjänster

Automatpress

Från 30-120 tons presskraft, från 0.5mm till 5 mm. I och med vår effektivitet hjälper vi er hitta rätt metod för just era produkter, oavsett storlek på serien.

Produktutveckling

Komma in tidigt i produktionsprocessen. Erbjuder produktionsvänliga produkter.

 

 

Efterbearbetning

(Excenter, kantpress & Press & Punktsvets & Trumling). I efterbearbetning så förädlar vi ämnen vi klippt själva eller köpt in färdigt kliptt/skuret.

Trådbockning

Vi har två SMV trådbocksmaskiner där vi kan bocka 0.5mm – 4mm tråd i en verktygsbunden process vilket lämpar sig för enkla bockar i högre serier. Vi inriktar oss bara på specialprodukter.

Montering & packning

För att du som kund skall få en komplett paketerad lösning utan att behöva lägga på extra jobb erbjuder vi även montering och packning på allt som vi förädlar i huset. 

Om oss

Verktyg och Press AB grundades 1971 och ägs idag av PULS Bemanning AB. Vi tillverkar bl.a. krok för pulverlackering, lego av stansade och bockade detaljer i plåt och tråd, verktyg och specialmaskiner utifrån kundens önskemål och behov.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer